Mitä kundaliinijooga on

Kundaliinijooga on muinainen tekniikka tasapainon luomiseksi kehossa, mielessä ja sielussa. Käytämme mudroja, katseen keskittämistä, kehon lukkoja, mantroja, hengitystekniikoita sekä kehon eri asentoja energian liikuttamiseksi ja tukkeutumien poistamiseksi kehossa. Tekniikat ovat nopeavaikutteisia, joten et joudu odottamaan kauan ennen kuin tunnet joogan vaikutukset kehossasi ja mielessäsi. Riippumatta siitä, minkälainen kehosi on, voit osallistua kundaliinijoogaan, ja vaikka sinulla olisi fyysisiä tai psyykkisiä rajoituksia, on sinun mahdollista valita jooga omaksesi.

Jatkaessasi kundaliinijoogan harjoittamista, vahvistat paitsi fyysistä kehoasi myös kasvatat suurempaa tietoisuutta itsestäsi ja ympäristöstäsi. Jooga vaikuttaa suurelta osin mieleen, mikä antaa sinulle uuden näkökulman elämään näiden upeiden tekniikoiden ansiosta. Tämä tarkoittaa, että saat enemmän iloa, vapautta, hyväksyntää, elinvoimaa ja sisäistä rauhaa. Elämästä tulee yksinkertaisesti hieman ihanampaa. Lisäksi saat vahvan hermoston, mikä auttaa sinua selviytymään paremmin arjen stressistä ja paineista. Tulet tunne-elämältäsi vakaammaksi, kun tunteelliset tukkeumat vapautuvat. Joogan muista yleisistä positiivisista vaikutuksista mainittakoon unen laadun paraneminen, vapautuminen addiktioista on mahdollista, lisääntyneen kehollisen liikkuvuuden ansiosta keholliset kivut voivat poistua.

Kundaliinijooga tunti on rakennettu tietyn kaavan mukaan. Seuraavat osat ovat aina mukana:

Mantra ”Ong Namo Guru Dev Namo” toistetaan alussa kolme kertaa. Tarvittaessa lämmittelyharjoituksia. Itse joogaharjoitus, joka on sarja joogaliikkeitä, joita tehdään ajan kanssa ja tietyn järjestyksen mukaisesti. Pitkä lepo (syvärentoutus). Meditaatio. Aurinkolaulu ja lopussa lauletaan kolme kertaa ”Sat Nam” -mantra. Työpajoissa, Aquarian Sadhanassa, retriiteissä ja koulutuksissa ohjelma voi olla erilainen.

Kundaliinijooga muuttaa elämää, oletko valmis muutokseen?

Joogatunnit:

Kevät 2024

Ihanaa, kevään kursseja on vielä jäljellä!  Olen koonnut loppu keväälle kaksi erillistä sarjaa joissa teemana on pitkälti kehon ja mielen hyvinvointi. Ne kun kulkevat kuitenkin käsikädessä. Kun hallitsemme mielemme toiminnan, hallitsemme maailman – on viisas Yogi joskus sanonut.

Kurssit ovat myös hyvin eri aikoihin, joten toivottavasti löydät niistä itsellesi sopivan ajankohdan. Kannustan myös antamaan itsellesi lahjan, aikaa itsellesi, hyvinvointia itsellesi. Sillä vain kohdistamalla huomiosi omaan hyvinvointiin, voit voida paremmin – sillä osa-alueella, mikä sinun kohdallasi kaipaa tukea.

Kannustan sinua myös harjoittelun säännöllisyyteen, sillä se tuottaa tulosta, niin mielen kuin kehonkin osalta.

Valittavanasi on 5x kortti 65€ / 50€ (eläkeläinen, työtön, opiskelija). 1x kortti 14€/11€.   Voit myös tulla tunneille kertaluonteisesti, mikäli se sopii arkeesi paremmin. Vielä ehdit hyvin mukaan !

Tarkemmat kurssikuvaukset näet jokaisen kurssin allaolevasta linkistä (klikkaa linkkiä). Ilmoittautua voit  kurssikuvauksen yhteydessä olevalla lomakkeella tai leila@elamankaari.fi.

On Line joogaan saat Zoom -linkin.

Maanantaisin  After Work -jooga

Alkaen 15.4.2024 klo 17.00-18.30 

Torstaisin On Line -jooga

Alkaen 4.4.2024 klo 18.30 -20.00

❣️

Huom! Ennen joogatunnille tuloa, ruokaile maltillisesti. Raskaita aterioita ei suositella 2h ennen tunnin alkua. Meillä on sinulle joogamatto, istuintyyny ja filtti. Halutessasi voit ottaa tietenkin mukaan omasi. Muista vesipullo!

Pidän tunteja Vaasa Kundaliniyoga Centerillä.

Kundaliniyoga Centerin takana seisovat ihanat joogakollegani Yvonne Rönnlund, Tina Norrman- Berg ja minä.

Näet tuntini/ tuntimme ajankohdat ja päivitykset osoitteesta www.vaasakundaliniyogacenter.com tai FB vaasakundaliniyogacenter