Mitä kundaliinijooga on

Kundaliinijooga on muinainen tekniikka tasapainon luomiseksi kehossa, mielessä ja sielussa. Käytämme mudroja, katseen keskittämistä, kehon lukkoja, mantroja, hengitystekniikoita sekä kehon eri asentoja energian liikuttamiseksi ja tukkeutumien poistamiseksi kehossa. Tekniikat ovat nopeavaikutteisia, joten et joudu odottamaan kauan ennen kuin tunnet joogan vaikutukset kehossasi ja mielessäsi. Riippumatta siitä, minkälainen kehosi on, voit osallistua kundaliinijoogaan, ja vaikka sinulla olisi fyysisiä tai psyykkisiä rajoituksia, on sinun mahdollista valita jooga omaksesi.

Jatkaessasi kundaliinijoogan harjoittamista, vahvistat paitsi fyysistä kehoasi myös kasvatat suurempaa tietoisuutta itsestäsi ja ympäristöstäsi. Jooga vaikuttaa suurelta osin mieleen, mikä antaa sinulle uuden näkökulman elämään näiden upeiden tekniikoiden ansiosta. Tämä tarkoittaa, että saat enemmän iloa, vapautta, hyväksyntää, elinvoimaa ja sisäistä rauhaa. Elämästä tulee yksinkertaisesti hieman ihanampaa. Lisäksi saat vahvan hermoston, mikä auttaa sinua selviytymään paremmin arjen stressistä ja paineista. Tulet tunne-elämältäsi vakaammaksi, kun tunteelliset tukkeumat vapautuvat. Joogan muista yleisistä positiivisista vaikutuksista mainittakoon unen laadun paraneminen, vapautuminen addiktioista on mahdollista, lisääntyneen kehollisen liikkuvuuden ansiosta keholliset kivut voivat poistua.

Kundaliinijooga tunti on rakennettu tietyn kaavan mukaan. Seuraavat osat ovat aina mukana:

Mantra ”Ong Namo Guru Dev Namo” toistetaan alussa kolme kertaa. Tarvittaessa lämmittelyharjoituksia. Itse joogaharjoitus, joka on sarja joogaliikkeitä, joita tehdään ajan kanssa ja tietyn järjestyksen mukaisesti. Pitkä lepo (syvärentoutus). Meditaatio. Aurinkolaulu ja lopussa lauletaan kolme kertaa ”Sat Nam” -mantra. Työpajoissa, Aquarian Sadhanassa, retriiteissä ja koulutuksissa ohjelma voi olla erilainen.

Kundaliinijooga muuttaa elämää, oletko valmis muutokseen?

Joogatunnit:

Syyslukukausi: 

Maanantaisin alk. 11.9 klo 17.00 – 18.30. Tunteja on 10, tauko viikolla 42. Viimeinen kerta siten 20.11. Tämän jälkeen on vielä yksi kerta jolloin tunnille voi tulla he jotka ovat olleet estyneitä tulemaan sarjakerroille.

Torstaisin online- tunti (zoom), alk. 14.9. klo 18.30-20.00. Tunteja on 10, tauko viikolla 42. Viimeinen kerta siten 23.11. Tämän jälkeen on vielä yksi kerta jolloin tunnille voivat tulla he jotka ovat olleet estyneitä tulemaan sarjakerroille.

Huom! Ennen joogatunnille tuloa, ruokaile maltillisesti. Raskaita aterioita ei suositella 2h ennen tunnin alkua. Meillä on sinulle joogamatto, istuintyyny ja filtti. Halutessasi voit ottaa tietenkin mukaan omasi. Muista vesipullo!

Pidän tunteja Vaasa Kundaliniyoga Centerillä.

Kundaliniyoga Centerin takana seisovat ihanat joogakollegani Yvonne Rönnlund, Tina Norrman- Berg ja minä.

Näet tuntini/ tuntimme ajankohdat ja päivitykset osoitteesta www.vaasakundaliniyogacenter.com (sivut avautuvat syyskuun alussa)