Mitä kundaliinijooga on

Kundaliinijooga on muinainen tekniikka tasapainon luomiseksi kehossa, mielessä ja sielussa. Käytämme mudroja, katseen keskittämistä, kehon lukkoja, mantroja, hengitystekniikoita sekä kehon eri asentoja energian liikuttamiseksi ja tukkeutumien poistamiseksi kehossa. Tekniikat ovat nopeavaikutteisia, joten et joudu odottamaan kauan ennen kuin tunnet joogan vaikutukset kehossasi ja mielessäsi. Riippumatta siitä, minkälainen kehosi on, voit osallistua kundaliinijoogaan, ja vaikka sinulla olisi fyysisiä tai psyykkisiä rajoituksia, on sinun mahdollista valita jooga omaksesi.

Jatkaessasi kundaliinijoogan harjoittamista, vahvistat paitsi fyysistä kehoasi myös kasvatat suurempaa tietoisuutta itsestäsi ja ympäristöstäsi. Jooga vaikuttaa suurelta osin mieleen, mikä antaa sinulle uuden näkökulman elämään näiden upeiden tekniikoiden ansiosta. Tämä tarkoittaa, että saat enemmän iloa, vapautta, hyväksyntää, elinvoimaa ja sisäistä rauhaa. Elämästä tulee yksinkertaisesti hieman ihanampaa. Lisäksi saat vahvan hermoston, mikä auttaa sinua selviytymään paremmin arjen stressistä ja paineista. Tulet tunne-elämältäsi vakaammaksi, kun tunteelliset tukkeumat vapautuvat. Joogan muista yleisistä positiivisista vaikutuksista mainittakoon unen laadun paraneminen, vapautuminen addiktioista on mahdollista, lisääntyneen kehollisen liikkuvuuden ansiosta keholliset kivut voivat poistua.

Kundaliinijooga tunti on rakennettu tietyn kaavan mukaan. Seuraavat osat ovat aina mukana:

Mantra ”Ong Namo Guru Dev Namo” toistetaan alussa kolme kertaa. Tarvittaessa lämmittelyharjoituksia. Itse joogaharjoitus, joka on sarja joogaliikkeitä, joita tehdään ajan kanssa ja tietyn järjestyksen mukaisesti. Pitkä lepo (syvärentoutus). Meditaatio. Aurinkolaulu ja lopussa lauletaan kolme kertaa ”Sat Nam” -mantra. Työpajoissa, Aquarian Sadhanassa, retriiteissä ja koulutuksissa ohjelma voi olla erilainen.

Kundaliinijooga muuttaa elämää, oletko valmis muutokseen?

Joogatunnit:

Kevät 2024, on päässyt päätökseen ma 17.6.2024. Kiitos kaikille tunneilleni osallistuneille! On ollut ilo seurata miten olette löytäneet, kukin omalla tavallanne, joogasta helpostusta omaan hyvinvointiin. Jokainen omalla tavallansa ja omansa verran.

Syksyllä purjehditaan uusin tuulin. Online tunnit jatkuvat perinteisesti torstaisin. Live -tunnit päättyvät Kundaliniyoga Centreillä Centerin lopettamisen vuoksi. Niille  on luvassa jatkoa, siitä lisää myöhemmin.

Seuraa siis Elämänkaaren sivuja ja FB ja IG !