Lasten- ja nuorten tunnetaito-ryhmät

Kokoontuvat ennalta suunnitellun suunnitelman mukaisesti. 15 x 60 min. Sekä lasten ryhmän ollessa kyseessä, vanhempien tapaamiset 3-4x ryhmäkertojen lisäksi.

Tavoitteena on lasten kanssa ryhmässä harjoitella tunnetaitoja. Vanhemmille on varattu erikseen yksilölliset tapaamiset joissa käymme  läpi lasten tunnetaitohin liittyviä, yhteisiä kanssasäätelykeinoja.

Ryhmän vetovastuussa ovat Leila Elämänkaaresta ja Terhi Hopsulasta. Molemmat koulutettuja Lasten- ja nuorten tunnetaito-ohjaajia.

Rentoudu ja löydä itsestäsi luovuus – ryhmät

Oletko joskus ajatellut että olisi mukava maalata, mutta en osaa?

Niin minäkin ajattelin joskus, kunnes tutustuin kahdessakin eri koulutuksessani maalamiseen, mutta vallan toisenlaiseen tapaan kuin pienenä oli opetettu.

Opin ja sain kokea miten vapauttavaa on saada maalata ilman ennakkovaateita, miten inspiroivaa on nähdä mitä kädet tekevät. Kuvista voi löytää mitä hauskempia tai merkityksellisempiä asioita/teemoja maalauksen valmistuttua.

Niinpä mietin, että olisi ihana jakaa tätä tietoa myös muille.

Kokoa siis ystäväsi yhteen hetkeksi ja anna luovuuden virrata. Ajatuksena rentoutua, rauhoittua, luoda maalaten sitä, mikä olisi tulolla juuri sillä hetkellä.

Näissä hetkissä voit päästää kontrollista ja vain olla ja maalata, nauttia musiikista ja ohjatuista mielikuvamatkoista.

Tuokion sisältö voidaan muokata ryhmäsi toiveita huomioiden. Tuokio voi sisältää esimerkiksi intuitiivista maalaamista, rentoutumista musiikin ja tiibetiläisten äänimaljojen kanssa.

Sinun ei tarvitse osata maalata eikä sinulla tarvitse myöskään olla välineitä, saat ne minulta.

Tuokioon on hyvä varata aikaa 2h.

Hinta:  2h/40€/hlö (sis alv), sisältäen kaikki tarvittavat tarvikkeet

Ryhmän koko max 8